onsdag 26 maj 2010

Frågelådan öppnar nu

Om några timmar är det dags att fira boken. Viggo Cavling kommer att fråga ut mig om boken. Jag fick ett mail med frågorna.

Här är några exempel:

Varför ville ni skriva boken?
Vad var svårt?
Vad förvånade er mest under resans gång?

Även publiken kommer att få möjlighet att ställa frågor och förstås också de stackare som inte kan komma. Har du frågor eller funderingar om boken, tveka inte.

Daniel och Mickes frågelåda startar här och nu. Skicka era frågor om boken till daniel.poohl@expo.se så svarar vi så fort vi kan.

4 kommentarer:

  1. Ställer min fråga här istället. Hur kan det komma sig att ni bjöd in kända AFA-veteraner som har tydliga band till den vänsterextrema rörelsen när ni hade er release-fest?
    Tar detta inte bort legitimiteten från ert arbete? Skulle uppskatta om ni svarar ärligt och öppet.

    SvaraRadera
  2. Du ska få ett ärligt och öppet svar: Vi har inte bjudit kända AFA-veteraner. Vad vi har gjort är att skapa en öppen facebookgrupp där vem som helst kan gå med. Personerna i den gruppen har fått en inbjudan. Vi kan av förklarliga skäl inte hålla koll på vem som är med där. Vem som helst kan alltså ha fått inbjudan. AFA som Info14, eller för den delen Sverigedemokraterna.

    Jag tycker inte att det tar bort legitimiteten i vårt arbete.

    /Daniel

    SvaraRadera
  3. Hej

    Har precis läst er bok med stort intresse, den är verkligen mycket upplysande.

    En fråga (kanske en småsak): Hur resonerade ni när ni valde att ta upp detta kring att Erik Almqvist fanns registrerad som kund hos bolaget Thor Steinars (sid 162)? Hade ni några betänkligheter kring att ta med detta i boken, (jag menar med tanke på att det var uppgifter som tydligen antifascistiska hackare tagit fram)?

    MVH
    Gabriel

    SvaraRadera
  4. Vi tyckte att informationen om Erik Almqvist var relevant för att det i sammanhanget utgjorde ett exempel på hur SD-företrädare på olika sätt avslöjas med kopplingar till den nazistiska rörelsen. Exemplet är inte det mest graverande men är ändå talande.

    Att informationen härstammar från att tyska antifascister har hackat sig in i någons dator lade vi ingen vikt vid. Den här typen av information är användbar varifrån den än kommer, så länge den är relevant, trovärdig och korrekt.

    SvaraRadera